AAlborg Lufthavn lancerer digitale og analoge mediaflader

Aalborg Lufthavn er Danmarks hurtigst voksende lufthavn, og fra årsskiftet vil de rejsende for første gang blive mødt af kommerciel kommunikation fra en række digitale og analoge medier. Løsningen leveres af Visual Art/City Media. 

For mange forretnings- og ferierejsende er Danmarks 3. største lufthavn, Aalborg Lufthavn, den direkte vej til København eller én af de andre ca. 40 destinationer. I 2019 vil de 1,6 mio. årlige rejsende blive mødt af kommerciel kommunikation fra digitale og analoge mediaflader samt sampling- og promotionaktiviteter. Indsalget er netop startet.

Rikke Mølgaard, der er salg- og marketingdirektør hos Aalborg Lufthavn, fortæller om de nye eksponeringsmuligheder:
– Aalborg Lufthavn oplever disse år en markant vækst, og det glæder os, at vi efter nytår vil møde de rejsende med relevante og inspirerende kommercielle budskaber og promotionaktiviteter. Kampagnerne vil bidrage positivt til den gode stemning i lufthavnen, og vi har i samarbejde med Visual Art/City Media valgt løsninger, som harmonerer godt med de arkitektoniske rammer, som kendetegner lufthavnen.

Visual Art/City Media er partner
Løsningen leveres af Visual Art/City Media.

– Vi har valgt Visual Art/City Media, da de leverer en full-service pakkeløsning og håndterer alt fra implementering af skærme og software samt salg- og markedsføring. Samtidig har de et stærkt kreativt team, som for annoncørerne kan udvikle koncept og strategi samt producere film og animation til skærmene.

Samarbejdsaftalen glæder naturligvis også Pia Petersen, CEO hos Visual Art/City Media.

– Vi er stolte over og glade for, at endnu en lufthavn har valgt os som deres samarbejdspartner.

Lufthavnenes nye intelligente digitale netværk giver annoncørerne enestående muligheder for at skabe visuelt stærke og engagerende kampagner, der kan tilpasses sæson, vejr, de rejsendes flyafgange, flyankomst m.v. Den enkelte passager vil derfor opleve at få mere relevant reklame og mindre støj på deres vej gennem lufthavnen, fortæller Pia Petersen.

 

Share This