Stand Out! Digital & Analog Signage – Instore & Out of Home

Visual Art/City Media er en fullservice leverandør af Digital & Analog Signage – Out of Home (OOH/DOOH) + instore. Vi arbejder strategisk og kreativt med vores kunder for at skabe effektive løsninger, som styrker vores kunders forretning.

DIGITAL SIGNAGE

Vi producerer content, installerer, broadcaster og opererer digitale signage instore-løsninger for lufthavne, togstationer, tankstationer, supermarkeder, restauranter og shoppingcentre.

Vi skaber løsninger, der passer ind i vores kunders rammer, afspejler brand-værdier og inspirerer deres kunder.

(DIGITAL) OUT OF HOME

Vi råder i dag over tusindvis af medieflader i Nordens mest trafikerede locations og i en række shoppingcentre. I samarbejde med vores kunder leverer vi kreative digitale og analoge fullservice løsninger – der bliver set.

Etableret i 1997. I dag er vi 150 specialister i digital og analog kommunikation repræsenteret i hele Norden samt Tyskland og USA. Vores salgsorganisation har et stort netværk og et tæt samarbejde med de største annoncører samt medie- og reklamebureauer. Alle er vi på en fælles misison med et ønske om at forme fremtidens Instore og OOH kommunikation.

I sommeren 2017 købte Visual Art 100% af aktierne i City Media. Et opkøb sket for at cementere vores position som Nordens førende selskab med det største og mest attraktive Digital & Analog Instore & Out Of Home-netværk.

City Media A/S · Gammel Mønt 2, 1. SAL . 1117 K . København . Danmark  · Tlf.: +45 70 206 205 · E-mail: citymedia@citymedia.dk

Share This