DIGITAL SIGNAGE INSTORE

DIGITAL SIGNAGE INSTORE

Digital Instore Signage kan beskrives som en hybrid mellem TV og web. Digital Signage er en fleksibel digital kommunikationskanal, som sikrer relevant kommunikation og øget opmærksomhed, opbygger brand awareness, driver salg, inspirerer kunder og fungerer som en effektiv kommunikationskanal direkte til kunder. Vi producerer content, installerer, broadcaster, opererer og supporterer digitale instore løsninger for butikker, tankstationer, supermarkeder, restauranter og togstationer.

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at få maksimal effekt af alle digitale medieflader. Udgangspunktet er altid den enkelte locations fysiske rammer, medarbejder- og kundeflow. Vores løsninger er skræddersyet, så de passer ind i vores kunders fysiske rammer og afspejler brand-værdier.

VISUAL ART/CITY MEDIA SOFTWARE

Det skal være en fornøjelse at arbejde med oprettelse og styring af indhold. Visual Art/City Media har derfor udviklet et system til skræddersyet styring af digitalt indhold og salgsstatistik. Integration med vejrmelding, nyhedsfeeds og lagertilgængelighed gør indholdet yderst dynamisk – og når du er i kontrol med, hvad du skal vise på et bestemt tidspunkt, kan du skræddersy din kommunikation til forskellige målgrupper og arbejde med storytelling og brand building.

REPRÆSENTERET I HELE NORDEN

60

(D)OOH HOTSPOTS (DK)

14

LUFTHAVNE

31

TOGSTATIONER

75

SHOPPINGCENTRE

78

GOLFBANER

Share This