SPEKTAKULÆRE lokationer – (D)OOH

LIVE AIRPORT – 5.1 MIO. DANSKE FORRETNINGS- OG FERIEREJSENDE

I 2019 vil 5,2 mio. rejsende i Billund og Aalborg Lufthavn for første gang blive mødt af kommerciel kommunikation fra digitale og analoge mediaflader samt sampling- og promotionaktiviteter. For dig som annoncør er det en enestående mulighed for at nå købestærke forretnings- og ferierejsende. Målgrupper, som i rejsesituationen er ekstraordinært interesserede i og modtagelige for relevante og inspirerende budskaber.

LIVE MALL – MØD 24.641.520 SHOPPENDE

I Danmark har vi mere end 90 skærme fordelt i 9 shoppingcentre over hele landet. I shoppingcentrene er det muligt at møde en bred demografisk målgruppe i en stemningsfyldt og afslappende atmosfære. De shoppende opholder sig længe i centret, ønsker underholdning og er interesserede i kommercielle budskaber.

LIVE IMPACT – BROADCAST I XL-FORMAT

Visual Art/City Media råder over en række dominerende og stærkt synlige storskærme ved befærdede knudepunkter og indfaldsveje i København. Undersøgelser viser, at film i højere grad end fotos fastholder folks opmærksomhed og grundet slowmotion-trafik i myldretiden er eksponeringstiden ofte meget lang.

SPECTACULARS – CITY TAKEOVER

Indtag byrummet med dominerende og stærkt synlige storformater på trafikerede lokationer. Visual Art/City Media er Danmarks største udbyder af udendørs reklameplads og råder over en række meget eksponerede mediaflader i Danmarks største byer.

BULLETINS – ‘LOOK, FEEL & TOUCH’

På ‘Byens Hegn’ ved metro-byggehegn i områder med tæt trafik fra bilister, cyklister og fodgængere, er der gode muligheder for at skabe kreative og involverende løsninger. Visuelt stærkt medie i øjenhøjde – gør brug af planter og græs, fysiske produkter, produkt-sampling eller andet, mulighederne er mange!

FREECARD – LANDSDÆKKENDE POSTKORT-KAMPAGNE

FreeCard giver dig målrettet opmærksomhed. Med 400 udstillingssteder i 70 byer fra Skagen til Bornholm er det muligt at komme i daglig kontakt med mænd og kvinder i alle aldre. Mød dem, når de slapper af på caféer og spisesteder, går i biografen, ser på kunst, hører musik, er i skole eller dyrker motion.

ER DU INTERESSERET I AT UDLEJE REKLAMEPLADS?

Vi samarbejder med private bygherrer, entreprenører, store ejendomsselskaber, andelsboligforeninger, METRO selskabet, ATP ejendomme m.fl. Vi er blåstemplet leverandør hos alle mediebureauer, som booker kampagner for de 500 største annoncører i Danmark. Vi har et stærkt salgsteam og kender vores kunder, annoncører og samarbejdspartnere igennem mange år.

Share This