SPEKTAKULÆRE lokationer – (D)OOH

DIGITAL IMPACT – STORSKÆRME VED KNUDEPUNKTER

Visual Art/City Media råder over storskærme ved en række befærdede knudepunkter og indfaldsveje I København. Undersøgelser viser, at film i højere grad end fotos fastholder folks opmærksomhed og grundet slowmotion-trafik i rush hour er eksponeringstiden meget lang.

SPECTACULARS – HIGH IMPACT

Visual Art/City Media er Danmarks største udbyder af udendørs reklameplads og råder over en række meget eksponerede medieflader på façade- og stilladsplaceringer samt byggepladser over hele København. Dagligt passerer tusindvis af københavnere og turister.

BULLETINS – LOOK, FEEL & TOUCH’ I GADEPLAN

På locations i gadeplan ved Metro- og byggehegn i områder med tæt trafik fra bilister, busser og fodgængere, er der gode muligheder for at skabe kreative og involverende løsninger. Gør brug af planter og græs, fysiske produkter, produkt-sampling eller andet – mulighederne er mange!

MALL MEDIA – ANNONCERING I SHOPPINGCENTRE

Visual Art/City Media producerer content, installerer, broadcaster, opererer og supporterer skærmløsninger i shoppingcentre i hele Norden. I Danmark har vi mere end 60 skærme fordelt i 6 shoppingcentre over hele landet. Mall Media giver annoncører en omkostningseffektiv platform og mulighed for at kommunikere via levende fotos og film direkte til besøgende – og skabe stærke shoppingoplevelser.

ER DU INTERESSERET I AT UDLEJE REKLAMEPLADS?

Vi samarbejder tæt med private bygherrer, entreprenører, store ejendomsselskaber, andelsboligforeninger, METRO selskabet, DSB, ATP ejendomme m.fl. Vi er blåstemplet leverandør hos alle mediebureauer, som booker kampagner for de 500 største annoncører i Danmark. Vi har et stærkt salgsteam og kender vores kunder, annoncører og samarbejdspartnere igennem mange år.

REPRÆSENTERET I HELE NORDEN

60

(D)OOH HOTSPOTS (DK)

13

LUFTHAVNE

31

TOGSTATIONER

75

SHOPPINGCENTRE

78

GOLFBANER

SUPPORT 24/7

Vores supportafdeling overvåger skærme og supporterer 24/7 . +45 70 206 205 . support@citymedia.dk

Share This