VA SOFTWARE

NEM STYRING OG FULDT OVERBLIK

Det skal være en fornøjelse at arbejde med oprettelse og styring af indhold. Visual Art/City Media har derfor udviklet et Content Management System, som sikrer vores kunder nem styring af indhold, det fulde overblik og kontrol. Du kan skræddersy dit indhold og med live realtids feedback, kan du se præcist, hvad der vises på en enkelt skærmenhed overalt i verden – til enhver tid. Visual Art/City Medias software muliggør hurtig, relevant og dynamisk kommunikation, der kan tilpasses efter tid, vejr, sæson og lagertilgængelighed.

VA TABLET

Visual Art/City Medias VA Tablet er et perfekt værktøj til at skabe kundeengagement og forbedre kundeoplevelsen på udvalgte steder i eksempelvis restauranter, hoteller, lobbyområder, medarbejderområder og lignende.

– Kundeundersøgelser: Få værdifuld feed-back fra besøgende og kunder.
– Kommuniker opdateringer, events, kampagner mv.
– Upload quiz eller spil til underholdning.
– Link til interessante og relevante eksterne websites.

VA CALENDAR

Visual Art/City Medias VA Calendar sikrer, at du, dine kolleger og samarbejdspartnere får de oplysninger, de har behov for, når de har behov for det. Værktøjet er yderst brugervenligt, indholdet kan skræddersyes efter den enkeltes rolle og fungerer nemt på stationære computere, tablets og smartphones.

SUPPORT 24/7

Vores supportafdeling overvåger skærme og supporterer 24/7 . +45 70 206 205 . support@citymedia.dk

Share This